Запіканка родом з дитинства

Запіканка родом з дитинства

У нашому дитинстві було багато смачних і корисних страв. Адже їх готували по-домашньому.

Приготуйте своїм дітям просту, смачну і корисну запіканку , їм сподобається, та й самі згадайте смак страви родом з нашого дитинства.

Продукти:

  • Молоко – 1 л.
  • Верішель – 2 склянки
  •  Яйця – 10 шт.
  • Цукор – 1 стакан
  • Сіль – 0,5 ч. ложки
  • Ванілін – 2 гр.
  •  Родзинки  (не обов’язково) – 0,35 склянки
  • Вершкове масло – 3 ст. ложки

Як приготувати запіканку:

Варимо в молоці дуже густу солодку вермішель до напівготовності.

Охолоджуємо  до такого стану, щоб не зварилися сирі яйця.

Родзинки  запарити, масло вершкове розтопити.

Яйця перемішати з цукром і сіллю, додати ванілін, яєчно-цукрову суміш з’єднати з вермішеллю і родзинками, перемішати.

Форму або сковороду з високими бортами змастити вершковим маслом, викласти масу.

Випікати в попередньо розігрітій сковороді 10 хвилин – при температурі 250 градусів, 40 хвилин – при температурі 150 градусів.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: