З’їдаються, навіть не встигнувши охолонути. Кабачки з фаршем на сковорідці: класика нашої кухні

Фаршировані кабачки м’ясним фаршем – це вже давно стало класикою нашої кухні. Але найчастіше, таку страву готують в каструлі або в духовці. Я пропоную більш простий варіант на сковорідці.

Інгредієнти:

  • кабачки, 1 кг
  • фарш свиний з яловичиною, 500 г
  • цибуля, 70 г
  • перець, сіль
  • борошно, 100 г
  • яйця, 2 шт

Приготування:

  1. Фарш можна взяти будь-який за власним смаком або перекрутити м’ясо і приготувати домашній варіант.
  2. У фарш додаємо терту цибулю, сіль і перець, спеції за смаком, дрібно різану зелень.
  3. Кабачки ріжемо товстими кружечками і за допомогою чайної ложки виймаємо м’якоть, залишаючи не тонкі стінки.
  4. Овочі солимо, залишаємо на паперовому рушнику, щоб вони ввібрали надлишки соку.
  5. Порада: можна кабачки не солити, а сіль змішати з борошном.
  6. Фаршируємо кабачки фаршем. Яйця збиваємо.З'їдаються, навіть не встигнувши охолонути. Кабачки з фаршем на сковорідці: класика нашої кухні
  7. Опускаємо фаршировані кабачки в яйце, потім в борошно і обсмажуємо на розігрітій олії по 3 хвилини з кожного боку.З'їдаються, навіть не встигнувши охолонути. Кабачки з фаршем на сковорідці: класика нашої кухні
  8. Подаю такі кабачки з соусом або посипавши нарізаним часником із зеленню. Або натріть пару зубків часнику і розбавте кашку невеликою кількістю води – така часникова вода просто надає аромат і пікантний смак.З'їдаються, навіть не встигнувши охолонути. Кабачки з фаршем на сковорідці: класика нашої кухні

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: