Гречаний суп з печерицями і картопляними кнедликами
від Denzhyttya
12 Червня, 2020
Захотілося гаряченького? Ось вам рецепт простого в приготуванні і дуже смачного супчика з ніжними картопляними кнедликами. Страва поживна, оскільки там є м’ясо і гриби, і разом з тим легка і ароматна. Те що треба, коли на вулиці прохолодно і непривітно.
Інгредієнти
- 300 г курячого філе
- 250 г печериць
- ½ скл. гречки
- 1 цибулина
- 1 морквина
- 2 картоплини
- 1 яйце
- 2,5 л води
- 3 ст. ложки борошна
- 1 лавровий листок
- петрушка, сіль
Приготування
- Куряче філе порізати, залити водою і варити до готовності.
- Гречку перебрати, трішки обсмажити на сухій сковорідці.
- Печериці почистити, порізати, обсмажити на олії.
- Додати терту моркву, порізану цибулю, обсмажити.
- Картоплю відварити, пом’яти, додати яйце, перемішати.
- Додати борошно, сіль, перемішати. Тісто має вийти таким, щоб можна було брати ложкою.
- В каструлю до м’яса додати гречку і лавровий лист.
- Чайною ложкою викласти у вариво шматочки тіста, обережно перемішати.
- Коли кнедлики підіймуться до верху, додати обсмажені з овочами печериці, перемішати.
- Довести до кипіння і варити ще хвилин 5.
Джерело:
jisty.com.ua