Куряча печінка з сиром — страва, яка не приїдається
- Принадність такої печінки в її ніжності та простоті приготування.
Хто-хто, а італійці розуміються в якісній їжі. Їх національна кухня одночасно проста і смачна. Повірте, однією піцою і пастою вона не обмежується. Сьогодні ми розповімо, як смачно приготувати курячу печінку з двома видами сиру.
Час приготування — 15 хвилин. І що цікаво, така печінка абсолютно не приїдається. Готувати її можна хоч кожні вихідні, буде смачно як в перший раз.
Інгредієнти
- 0,5 кг курячої печінки
- 150 г моцарели
- 100 г твердого сиру
- 6 томатів черрі
- цибулина
- 3 зуб. часнику
- сіль, спеції за смаком
- рослинна олія
Приготування
1. Печінку і цибулю поріж середніми шматочками. Кинь на сковороду з розігрітою олією і смаж до готовності. Додай сіль і спеції.
2. Виклади цибулю і печінку в деко. Туди ж помісти помідори.
3. Поріж моцарелу шматочками, кинь в деко.
4. Потри твердий сир, а часник дрібно поріж.
5. Рівномірно посип часниковим сиром вміст дека.
6. Випікай страву 15 хвилин при температурі 180 градусів. На стіл подавай теплою.
За кількістю білка печінка майже не поступається курячому м’ясу, а її калорійність 140 ккал відносить цей продукт до дієтичних. Тобто вона відмінно підійде для тих, хто хоче скинути трохи зайвої ваги та наростити м’язи.