Рулет з курячої печінки: ароматна і дуже смачна страва на будь-який стіл, а готується простіше-простого

Рулет з курячої печінки особливої реклами не потребує, тому що всі любителі даного субпродукту давно полюбили цю апетитну, а також ароматну страву, яка практично завжди стає прикрасою святкового або повсякденного столу.

Інгредієнти:

  1. 500 грам курячої печінки
  2. 3 яйця
  3. 150 мл. молока
  4. 1 цибуля
  5. 5 ст. ложок борошна
  6. 2 ст. ложки олії
  7. Сіль, перець за смаком

Для начинки:

  • 1 морква
  • 1 цибуля
  • 5 шт яєць
  • Майонез
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Курячу печінку промийте, додайте очищену цибулю і пробийте блендером.
  2. Далі додаємо яйця, молоко, сіль, перець, борошно і перемішуємо до однорідної. В кінці додаємо олію.
  3. Деко застилаємо пергаментом і виливаємо масу, що вийшла.Рулет з курячої печінки: ароматна і дуже смачна страва на будь-який стіл, а готується простіше-простого
  4. Відправляємо в заздалегідь розігріту духовку до 200 градусів на 20-30 хвилин.
  5. Для начинки: обсмажуємо цибулю до золотистого кольору, додаємо моркву натерту і обсмажуємо до м’якості.
  6. Остуджуємо, додаємо варені натерті на дрібній терці яйця, майонез, сіль, перець і перемішуємо.Рулет з курячої печінки: ароматна і дуже смачна страва на будь-який стіл, а готується простіше-простого
  7. Викладаємо начинку на печінковий лист і загортаємо рулетом.Рулет з курячої печінки: ароматна і дуже смачна страва на будь-який стіл, а готується простіше-простогоРулет з курячої печінки: ароматна і дуже смачна страва на будь-який стіл, а готується простіше-простого
  8. Відправляємо на пару годинок в холодильник, щоб він настоявся і зручніше було його нарізати.Рулет з курячої печінки: ароматна і дуже смачна страва на будь-який стіл, а готується простіше-простого
  9. Нарізаємо рулет на шматочки шириною приблизно 4 см.Рулет з курячої печінки: ароматна і дуже смачна страва на будь-який стіл, а готується простіше-простого

Приємного приготування і смачного Вам мої дорогі господиньки і господарі💝Рулет з курячої печінки: ароматна і дуже смачна страва на будь-який стіл, а готується простіше-простого

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: