Як смачно приготувати куряче філе. М’ясо виходить неймовірно соковитим і пікантним!
- У кожної досвідченої господині напевно в морозилці лежить продуктова заначка у вигляді курячого філе.
Такий резерв нерідко виручає у разі раптово наскочивших гостей. Часто достатньо приготувати відварну картоплю і кілька курячих відбивних, щоб нагодувати непроханих візитерів. Але навіщо робити банальності, коли навіть в рекордно короткі терміни можна приготувати незвичайне блюдо?
Представляємо увазі рецепт смаженого курячого філе з сирною начинкою. М’ясо виходить неймовірно соковитим і пікантним! Через брак декількох інгредієнтів для начинки можна поекспериментувати і додати свої продукти.
Інгредієнти:
- 1 кг курячого філе
- 250 г жирного сиру
- 100 г шпинату
- 100 г кабачків
- 50 г голландського сиру
- 3 зубчики часнику
- 2 ч. л. солі
- 1/2 ч. л. паприки
- 2 ч. л. італійських трав
Приготування:
Натріть на крупній тертці або дрібно наріжте кабачок.
Подрібніть часник і натріть на крупній тертці сир.
Змішайте в глибокій ємності сир, свіжий шпинат, тертий кабачок і сир. Додайте 1/2 чайної ложки солі.
Промийте куряче філе і розріжте на 2 половинки. Кожну половинку посоліть, посипте паприкою і обкачайте в суміші сухих італійських трав.
Зробіть поздовжній надріз у кожній половинці курячого філе.
Помістіть в улоговинку начинку і з’єднайте край філе з допомогою зубочисток.
Обсмажуйте філе на сковорідці з двох сторін до утворення рум’яної скоринки.
Це м’ясне блюдо – справжня знахідка для господинь, які терпіти не можуть довго возитися на кухні. Приготуй куряче філе з сирною начинкою вже сьогодні!