Чорнослив, фарширований сиром
14 Лютого, 2020
Інгредієнти
- чорнослив без кісточок: 25-30 шт.
- твердий сир: 250 г
- часник: 4-5 зубців
- майонез: 3-4 ст. ложки
Як приготувати
- Залити чорнослив кип’ятком на 15-20 хвилин, опісля відцідити і обсушити. Часник почистити і помити.
- Натерти сир на дрібній тертці, додати пропущений через прес часник і майонез. Ретельно все перемішати.
- Нафарширувати чорнослив,зробивши в ньому невеликі надрізи. Листя салату помити і висушити. Викласти їх на тарілку, а поверх викласти фарширований чорнослив.
* За бажанням, твердий сир можна замінити плавленим і додати меншу кількість часнику.
Джерело:
patelnya.com.ua
Позначки