Омлет з грибами — смачний та ситний сніданок

  • В цьому рецепті можна використовувати найбільш доступні гриби печериці.
Омлет з грибами — смачний та ситний сніданок

Омлет можна готувати без молока: головне добре збити яйця вручну віночком, а не міксером. І ще яйця слід вибирати свіжі, з матовою шкаралупою. І обов’язково накрити кришкою.

Інгредієнти:

    • Яйця курячі — 4 штуки.
    • Цибуля ріпчаста — 1/2 штуки.
    • Печериці свіжі — 6-8 штук.
    • Йогурт (натуральний) — 2 ст. л.
    • Сир (нежирний) — 30 грамів.
    • Сіль.
    • Перець.

Приготування:

    1. У сковороді, змащеній краплею олії, обсмажити до золотистого кольору дрібно нарізану цибулю.
    2. Додати нарізані печериці, перемішати.
    3. Обсмажити цибулю з грибами до готовності грибів, посолити і поперчити за смаком.
    4. Додати йогурт. Перемішати, готувати ще одну хвилину. Потім зняти з вогню.
    5. Віночком збити яйця з невеликою кількістю солі. Влити в сковороду яєчну суміш. Почекати, поки яйця схопляться.
    6. Накрити сковороду кришкою і готувати омлет на середньому вогні до повної готовності.
    7. Викласти готовий омлет на тарілку. Можна подавати до столу!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: