Печиво в шоколадній глазурі з горіхами “Каштани”. Божественний десерт!

  • Починайте готувати вже зараз.
Печиво в шоколадній глазурі з горіхами "Каштани". Божественний десерт!

Інгредієнти:

    • вершкове масло або маргарин — 200 г
    • борошно — 260 г
    • розпушувач — 1 ч. л. неповна
    • цукор — 2 ст. л.
    • начинка — шоколад або родзинки, чорнослив, горіхи і т. д.

Глазур з какао:

    • молоко — 3-5 ст. л.
    • цукрова пудра або цукор — 80 -100 р
    • какао — 1,5 ст. л.
    • горіхи волоські для обсипання — 1 стакан

Приготування:

    1. З’єднуємо борошно з цукром і розпушувачем, потім додаємо нарізане кубиками вершкове масло або маргарин. Гарненько перетираємо руками до утворення крихти.
    2. Збираємо тісто в кулю, загортаємо в харчову плівку і прибираємо в холодильник на 20 хвилин.
    3. Потім відщипуємо шматочки тіста, розминаємо їх і робимо кульки. Злегка приплюскуємо і кладемо в середину шоколад.
    4. Скачуємо тісто в кульку і викладаємо на деко, застелене пергаментом.
    5. Випікаємо при 180 С протягом 20-25 хвилин.
    6. Приготування глазурі: змішуємо в ковшику цукор з какао, наливаємо молоко, перемішуємо і варимо на маленькому вогні, помішуючи, до закипання.
    7. Готове печиво остуджуємо, вмочаємо в шоколадну глазур і обвалюємо в горіхах або будь-якій стружці, яку ви оберете. Викладаємо на блюдо.

Подробиці приготування дивіться у відео:

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: