5 причин, через які жінкам складно досягти щастя у відносинах

  • Зазвичай жінкам не таланить у коханні через ці 5 причин.
5 причин, через які жінкам складно досягти щастя у відносинах

Всім відомі казки про страшних відьом, Кощія, Іванка і Оленку. Там завжди все закінчувалося добре: добро перемагало зло, закохані залишалися разом і жили довго та були щасливими. Але іноді у реальному житті представницям прекрасної статі доводиться впадати у відчай, адже вигаданий “принц” кудись зникає, залишаючи лише прикрі спогади і душевний біль. Чому ж милим дівчатам не завжди щастить у коханні?

Брак любові у дитинстві

Усі діти мають бути оточені увагою і турботою, адже це важливий критерій для будь-якої дитини. Недолік батьківської любові може призвести до того, що дівчина починає її вигадувати з будь-яким партнером. Дитяча самотність вже дорослої жінки сильно позначається на майбутніх стосунках з чоловіком. Найчастіше вона зіштовхується з підлістю протилежної статі, залишившись наодинці з собою.

Страх самотності

Зазвичай він вселяється батьками, бабусями та дідусями, коли юній дівчині говорять: “Бери, поки він є”. Створюється ілюзія того, що потім може і не бути. Тому дівчата поспіхом одружуються, не замислюючись про наслідки.

Приклад інших

“Будь такою, як усі!”. Це ще одна причина того, що жінка зіштовхується з відсутністю талану у її коханні. Вона дивиться на сусідських дівчат, однокурсниць, наслідуючи їх у всьому. Порівнюючи себе з іншими, жінка не може стати по-справжньому щасливою.

Нав’язані стереотипи

Вони також формуються у дитинстві, коли дівчинка зростає на мультиках та казках про Попелюшку, яка обов’язково знаходить свого довгоочікуваного принца. Але у житті все навпаки, адже ідеальних чоловіків не існує, а жінка продовжує чекати і шукати свого “принца”, який неодмінно повинен поліпшити її обставини. Порожні фантазії призводять до того, що дівчина потрапляє до аури невдачі з нареченими і чоловіками.

Приклад батька чи вітчима

Для дівчинки важливо мати приклад якогось чоловіка, оскільки саме він сформує у ній образ її майбутнього обранця. Якщо тато має якості тирана, то і вона зустріне такого самого чоловіка-деспота. Якщо батько добрий і ласкавий, то і її майбутньому нареченому будуть властиві такі ж самі риси характеру.

Звичайно, жодна жінка не є застрахованою від зустрічі з людиною, негідною її. Але вищенаведені причини допоможуть жінці зрозуміти, чому ж їй не щастить у коханні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: