Запіканка з фаршем у лаваші
від Denzhyttya
4 Травня, 2020
Смачно, ситно, оригінально. Це про запіканку у лавашах з фаршем, рецепт якої – нижче. Спробуйте – і не пошкодуєте, а навпаки, готуватимете її ще не раз. До речі, з начинкою можна експериментувати. Наприклад, додати грибів чи інших овочів, які ви найбільше любите.
Інгредієнти для запіканки у лаваші
- 500 грамів фаршу зі свинини
- 2 цибулини
- 4 помідори
- 2 болгарські перчини
- 4 листи вірменського лавашу
- зелень
- 3 яйця
- 200 грамів сметани
- сіль
- чорний мелений перець
- 150 грамів твердого сиру
- 2-3 столові ложки соняшникової олії
Як приготувати запіканку з фаршем
- Спочатку готуємо начинку для лавашів. Для цього підсмажити на олії дрібно порізану цибулю, додати фарш, посолити, поперчити і смажити, постійно помішуючи.
- Листи лавашу намастити фаршем, посипати дрібно порізаними помідорами та болгарським перцем і скрутити туго рулетами.
- У змащену олією глибоку форму викласти рулети. Важливо, щоб вони лягали щільно, аби потім заливка не протекла на дно.
- Приготувати заливку. Яйця збити зі сметаною і посолити. Цією сумішшю залити рулети у формі.
- Зверху потерти сир.
- Поставити у духовку, розігріту до 180 градусів, на 20-25 хвилин.
Джерело:
jisty.com.ua
Позначки