Торт з найніжнішим сирним кремом

Інгредієнти:

для бісквіта:

  • 5 яєць
  • 1 ст. цукру
  • 1 ст. борошна
  • 1 ч.л. тертої цедри лимона

для крему:

  • 20 г желатину
  • 150 мл води
  • 300 г сиру
  • 5 ст. л. цукрової пудри
  • 250 мл вершків
  • консервовані ананаси

Приготування :

  1. Білки збити з цукром до твердих піків. По одному ввести жовтки, добре збити.
  2. Частинами додавати борошно і акуратно перемішувати.
  3. Вилити тісто в роз’ємну форму, застелену папером.
  4. Випікати 25-30 хвилин при температурі 180 градусів С.
  5. Дістати бісквіт з форми.
  6. Прибрати папір. Дати охолонути повністю. Потім розрізати на два коржі

Крем:

  1. Желатин замочити у воді.
  2. Сир змішати з вершками, цукровою пудрою і добре збити в блендері.
  3. Желатин нагріти до розчинення і змішати з сиром.
  4. Додати ананаси.
  5. Нижню половину коржа помістити в роз’ємну форму, з боків викласти папір.
  6. Коли сирна маса почне застигати, викласти її на корж.
  7. Накрити другим коржем і поставити в холодильник на 6 годин.
  8. Потім вийняти з форми, прибрати папір.
  9. Посипати цукровою пудрою. Прикрасити фруктами.
  10. Нарізати на порційні шматочки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: