Літній лимонад з кавуна

Інгредієнти на 2 порції:

  • Охолоджений кавун;
  • Кілька гілочок лимонної м’яти;
  • 10 г свіжого імбиру;
  • 50 мл лимонного соку;
  • Цукор (цукровий сироп);
  • 250 мл мінеральної води.

Наріжте чверть кавуна кубиками і нанизайте їх на дерев’яну шпажку. З решти м’якоті видаліть кісточки, зробіть пюре за допомогою блендера і додайте лимонну м’яту.

Очистіть імбир, натріть його на тертці і додайте в приготовану суміш. Влийте лимонний сік, додайте цукровий сироп .

Гарно перемішуйте отриману суміш до тих пір, поки не розчиниться цукор. Перелийте її в глечик і поставте в холодильник на пару годин. Якщо у вас немає часу  чекати 2 години , можна додати мінеральну воду і трохи льоду.

Прикрасьте лимонад  м’ятою, дерев’яними паличками з шматочками кавуна і подавайте до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: