Хрусткий тарт з черрі, цукіні і сиром
від Denzhyttya
5 Липня, 2020
Я люблю такі пироги, щоб хрусткі, з сирною скоринкою, але якщо ви любите, щоб сир тягнувся, просто скоротіть час випікання. І буде зовсім інший пиріг.
Інгредієнти:
- листкове тісто 250 г
- 1 жовтий цукіні
- жменю помідорів чері
- декілька кульок моцарелли
- 1,5 ст.л. рослинної олії
- 1 ч.л. італійських трав.
- базилік або м’ята для прикраси
- сіль, перець за смаком
Листкове тісто розморозити. Цукіні нарізати дуже тонкими довгими смужками, обсмажити на рослинній олії з додаванням італійських трав. Помідори розрізати навпіл. Викласти тісто у форму для випічки, сформувати бортики і зробити кілька проколів виделкою. Зверху викласти цукіні, помідори і моцарелу. Посолити і поперчити. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-40 хвилин, якщо до хрусткої скоринки, то трохи довше. Остудити і прикрасити листочками базиліку або м’яти.
Смачного!
Позначки