Хрусткий тарт з черрі, цукіні і сиром

Хрусткий тарт з черрі, цукіні і сиром

Я люблю такі пироги, щоб хрусткі, з сирною скоринкою, але якщо ви любите, щоб сир тягнувся, просто скоротіть час випікання. І буде зовсім інший пиріг.

Інгредієнти:

  • листкове тісто 250 г
  • 1 жовтий цукіні
  • жменю помідорів чері
  • декілька кульок моцарелли
  • 1,5 ст.л. рослинної  олії
  • 1 ч.л. італійських трав.
  • базилік або м’ята для прикраси
  • сіль, перець за смаком

Листкове тісто розморозити. Цукіні нарізати дуже тонкими довгими смужками, обсмажити на рослинній олії з додаванням італійських трав. Помідори розрізати навпіл. Викласти тісто у форму для випічки, сформувати бортики і зробити кілька проколів виделкою. Зверху викласти цукіні, помідори і моцарелу. Посолити і поперчити. Випікати в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-40 хвилин, якщо до хрусткої скоринки, то трохи довше. Остудити і прикрасити листочками базиліку або м’яти.
Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: