Канапки з оселедцем і ківі

Канапки з оселедцем і ківі

Інгредієнти:

  • Філе оселедця – 250 г
  • Ківі – 2 шт.
  • Масло вершкове – 70 г
  • Хліб чорний – 100 г
  • Гірчиця Французька
  • Зелень свіжа (петрушка, кріп або м’ята) – за смаком

Процес приготування:

  1. Чорний хліб нарізаємо на маленькі скибочки.
  2. Філе оселедця нарізаємо гострим ножем тонкими смужками.
  3. Ківі очищаємо від шкірки.
  4. Нарізаємо ківі тонкими кружечками (орієнтуйтеся на розмір хлібних скибочок)

Інгредієнти для канапок підготовлені, можна приступати до їх формування.

Хлібні скибочки змащуємо вершковим маслом.

Далі тоненьким шаром на масло намазуємо французьку гірчицю.

Першим інгредієнтом викладаємо на хліб ківі.

Викладаємо на ківі філе оселедця

Прикрашаємо канапки з оселедцем і ківі гілочками свіжої зелені (петрушка, кріп, м’ята).

Дуже смачно ! 🙂

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: