Ніжний бісквітно-сметанний торт: супер рецепт, просто тане у роті

Смачний, красивий, соковитий, легкий, а головне швидкий у приготуванні тортик, сподобається всім! Для приготування знадобляться прості, доступні, недорогі інгредієнти. Фрукти додавайте які любите за смаком!

Ніжний бісквітно-сметанний торт: супер рецепт, просто тане у роті

Інгредієнти:

  • бісквіт: 3 яйця, 100 г цукру, 130 г борошна можна замінити на печиво “крекер” (але я люблю більше із бісквітом)
  • 500 г сметани 15 або 20% жирності
  • 20 г швидкорозчинного желатину
  • 1 склянка цукру
  • фрукти: 1 банан, 2 ківі, 100 г замороженої полуниці, 250 г консервованих ананасів, жменя винограду або за смаком

Приготування:

  1. Приготуємо бісквіт. У миску розбиваємо 3 яйця, додаємо цукор, збиваємо блендером або міксером до пишної білої маси. Потім поступово вводимо борошно і акуратно перемішуємо. Перекладаємо тісто у форму, випікаємо 25 хвилин при температурі 180 градусів.Ніжний бісквітно-сметанний торт: супер рецепт, просто тане у ротіНіжний бісквітно-сметанний торт: супер рецепт, просто тане у роті
  2. Бісквіт дістанемо з форми і дамо трохи охолонути, потім нарізаємо невеликими довільними шматочками: брусочками, кубиками, як хочете.
  3. Підготуємо фрукти для торта. Банан нарізаємо кружальцями, одне ківі нарізала кружальцями, друге невеликими шматочками, виноград розрізала навпіл, полуницю розморозила.Ніжний бісквітно-сметанний торт: супер рецепт, просто тане у роті
  4. Консервовані ананаси для цього торта краще відразу купити шматочками, необхідно їх відкинути на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Бісквіт нарізаємо на невеличкі шматочки.Ніжний бісквітно-сметанний торт: супер рецепт, просто тане у роті
  5. У сметану додамо цукор, перемішаємо та залишимо на 10 хвилин. Желатин залиємо гарячою водою, перемішаємо до повного розчинення. Охолоджений желатин вливаємо в сметанний крем постійно помішуючи.Ніжний бісквітно-сметанний торт: супер рецепт, просто тане у роті
  6. Для приготування цього торта я використовую глибоку круглу миску, змащу її соняшниковою олією і застилаю харчовою плівкою, так вона краще прилягає до форми.
  7. На дно миски гарно викладаємо фрукти.Ніжний бісквітно-сметанний торт: супер рецепт, просто тане у роті
  8. Потім додаємо трохи сметанного крему.Ніжний бісквітно-сметанний торт: супер рецепт, просто тане у роті
  9. Після чого викладаємо шматочки бісквіту.Ніжний бісквітно-сметанний торт: супер рецепт, просто тане у роті
  10. Потім фрукти у довільному порядку.Ніжний бісквітно-сметанний торт: супер рецепт, просто тане у роті
  11. Заливаємо кремом і так повторюємо шари: крем, бісквіт, фрукти крем і т. д., поки не закінчаться всі інгредієнти.Ніжний бісквітно-сметанний торт: супер рецепт, просто тане у роті
  12. Зверху накриваємо харчовою плівкою та прибираємо в холодильник до повного застигання, краще на ніч. Перед подачею торт перевертаємо на тарілку, прибираємо харчову плівку. Тортик готовий, приємного чаювання!

Дуже ніжний, соковитий та легкий! Обов’язково спробуйте, я обожнюю цей тортик, всім він дуже подобається!

Ніжний бісквітно-сметанний торт: супер рецепт, просто тане у роті

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: