Як приготувати форшмак з оселедця

Як приготувати форшмак з оселедця

Форшмак – традиційна єврейська закуска, яка є дуже ситною та смачною. Форшмак використовують, як намазку на хліб. Також ним наповнюють тарталетки.
Закуска славиться тим, що вона проста у приготуванні. На просторах інтернету можна знайти дуже багато оригінальних рецептів, проте, не всі знають, як правильно приготувати класичний форшмак з оселедця. По консистенції форшмак повинен бути схожим на паштет.

Щоб вийшло смачно, очищений оселедець рекомендується подрібнити за допомогою блендера або м’ясорубки. До риби можна додавати сир, моркву, картоплю, яблука чи гриби. Вибір додаткового інгредієнта немає обмежень. Це можуть бути макарони, капуста кольрабі, сметана чи буряк.

Класичний форшмак з оселедця

Інгредієнти:

  • 100 г вершкового масла;
  • 4 яйця;
  • 1 солоний оселедець чи 2 шматки філе;
  • цибуля;
  • сіль, перець, зелень;

Рецепт приготування форшмака з оселедця:

  1. Поріжте рибне філе на шматочки.
  2. Відваріть яйця, почистіть цибулю і поріжте.
  3. Помістіть усі продукти в блендер і збийте до однорідності.
  4. Вершкове масло кімнатної температури додайте до суміші.
  5. Посоліть, поперчіть та прикрасьте зеленню

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: