Чізкейк з ківі (без випічки)

Чізкейк з ківі (без випічки)

Такий пиріг з сиру ви зробите досить швидко і отримаєте дуже смачний десерт.

Для приготування основи чізкейка вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • печиво – 200 г;
  • масло вершкове – 100 г.

Для приготування білого крему потрібно:

  • сир вершковий або сир домашній – 400 г;
  • вершки жирні – 300-350 мл;
  • пудра цукрова – 150 г;
  • желатин – 10 г;
  • ванільний цукор за смаком;
  • сік з 1 лимона.

Для приготування шару з ківі необхідно:

  • ківі – 1 кг;
  • пудра цукрова – 200 г;
  • желатин – 20 г.

Процес приготування

Розтоплюємо вершкове масло, печиво подрібнюємо в крихту блендером або качалкою.

Змішуємо масло і крихту.

Роз’ємну форму з діаметром 24 см застеляємо пергаментом, викладаємо крихту і добре втрамбовуємо її. Відправляємо форму в холодильник на 30 хвилин.

Охолоджені вершки починаємо збивати, потім додаємо пудру і збиваємо до пишності.

Желатин готуємо за інструкцією, потім розтоплюємо і охолоджуємо.

Сир перебиваємо блендером, якщо у вас сир вершковий – просто змішуємо з соком лимона і желатином.

У сирну масу додаємо вершки і все збиваємо. Викладаємо шар на крихту печива, залишивши трохи крему для декору десерту.

У центр сирного шару ставимо миску – це буде простір для ківі шару. Миску не забудьте обернути плівкою, щоб було простіше виймати її потім.

Ставимо форму у холодильник на 2 години.

Ківі змішуємо з цукром і перетираємо масу блендером, змішуємо з підготовленим за інструкцією желатином і виливаємо масу в місце, яке утворилося після виймання миски.

Ставимо в холодильник на 1 годину, виймаємо. Прикрашаємо кремом за смаком і повертаємо в холодильник ще на 1 годину.

Порада: якщо ви не любите ківі, тоді цей шар робіть з будь-яких фруктів і ягід на свій смак. Форму ви можете взяти з меншим діаметром – тоді десерт буде вищим і гарнішим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: