«Ананаси» з кабачків та аличі

«Ананаси» з кабачків та аличі

Такі ананаси можна додавати до салатів, запікати з м’ясом по-французьки і просто смачно їсти прямо з банки. А виходять вони супердешево.

ІНГРЕДІЄНТИ ДЛЯ АНАНАСІВ ІЗ КАБАЧКІВ

  • 3 кг  кабачків
  • 0,5 кг аличіі
Для цукрового сиропу:
  • 1 кг цукру на 1 л води

Як приготувати “ананаси” з кабачків

  1. Кабачки середньої зрілості почистити від шкірки і видалити серцевину. Частину, що залишилася, нарізати часточками завдовжки 4–5 см і завтовшки 1 см.
  2. Укласти в чисті стерилізовані банки. Зверху покласти 7–10 плодів жовтої кислої аличі.
  3. Залити гарячим цукровим сиропом 50% концентрації (1 кг цукру на 1 л води).
  4. Стерилізувати: 0,5 л банки – 10 хв, 1 л – 12 хв. Загорнути, перевернути банки догори дном, укутати і залишити до повного охолодження. На смак ці кабачки дуже нагадують ананас.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: