Швидкий і нескладний! Торт без випічки з чорносливом і горіхами

Швидкий і нескладний! Торт без випічки з чорносливом і горіхами

Такий торт виходить досить просоченим, в міру солодким, а чорнослив зі сметаною, створять дуже цікавий смак.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • печиво цукрове – 300 г;
  • сметана – 500 г;
  • чорнослив – 200 г;
  • молоко – 100 г;
  • горіхи волоські– 150 г;
  • ванільний цукор – 10 г;
  • пудра цукрова – 30 г.
  1. Цукрове печиво дуже солодке, тому перш ніж додавати в сметанний крем багато пудри, спробуйте. Також печиво через велику кількість цукру занадто тверде, тому, щоб торт швидко просочився і був м’яким, вмочайте печиво в молоко, перш ніж викладати шари. Для такого сметанного торта, також можна вмочувати в какао, кава не дуже впишеться в загальний смак.
  2. Чорнослив запарюємо гарячою водою (якщо він у вас сухуватий) на хвилин 10, потім зливаємо, обсушуємо паперовими рушниками і ріжемо на шматочки.
  3. Горіхи подрібнюємо блендером або качалкою, але не в крихту.
  4. Збиваємо сметану з цукровою пудрою і ванільним цукром.
  5. На дно форми викладаємо шар печива, яке попередньо вмочаємо в молоці. Зверху кладемо шар крему, розрівнюємо і посипаємо горіхами, зверху – шар чорносливу, знову крем.
  6. Тепер печиво і все повторюємо до тих пір, поки не закінчаться інгредієнти. Верхній шар – крем, присипаємо його горішками і чорносливом. Накриваємо харчовою плівкою і ставимо на кілька годин в холодильник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: