До чого ж він ніжний! Торт медовик «Вінні Пух»

До чого ж він ніжний! Торт медовик «Вінні Пух»

Дуже м’який і ніжний медовий торт.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • яйця – 3 шт;
  • борошно – 400 г;
  • масло вершкове – 50 г;
  • цукор – 200 г;
  • мед – 2 ст.л;
  • сода – 1 ч.л;
  • сіль – щіпка.

Для приготування крему візьміть:

  • сметана – 500 г;
  • вершки жирні – 300 г;
  • цукор – 100 г.

Яйця добре збиваємо до пишної піни і з’єднуємо з медом, цукром, сіллю, розм’якшеним вершковим маслом. Перемішуємо і ставимо на водяну баню, нагріваємо до тих пір, поки маса не стане повністю однорідною.

Засипаємо соду і активно все перемішуємо.

Борошно (300 г) просіюємо і всипаємо в тісто, перемішуємо.

Коли тісто стане рівномірно теплим, знімаємо з водяної бані, домішуємо залишок борошна.

Охолоджуємо тісто і ділимо на 10 шматочків.

Кожен шматочок розкатуємо і вирізаємо корж.

Духовку розігріваємо до 180 градусів.

Деко застеляємо пергаментом і випікаємо коржі з обрізками 5 – 7 хвилин.

Охолоджуємо коржі і обрізки, останні потім перетворюємо в крихту.

Вершки з холодильника збиваємо до пишності.

Окремо збиваємо сметану з цукром і з’єднуємо обидві маси.

Формуємо торт, змащуючи коржі кремом обмазуємо з усіх боків і посипаємо крихтою.

Залишаємо на 2 години при кімнатній температурі, потім ставимо на пару годин в холодильник.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: