Незрівнянний сирний торт з вишнею – покроковий рецепт
від Denzhyttya
23 Липня, 2020
Дуже ніжний десерт з вишнево-шоколадним смаком.
Інгредієнти:
- борошно – 70 г
- яйця – 4 шт
- какао – 50 г
- сіль – щіпка
- цукор – 100 г
- масло вершкове – 60 г
- розпушувач – 1 ч.л
Для приготування крему візьміть:
- сир – 250 г
- згущене молоко – 80 г
- пудра – 50 г
- масло вершкове – 150 г
Для просочення коржів потрібно:
- цукор – 2 ст.л
- вода – 1 стакан
- вишня – 100 г
Приготування:
- Збиваємо яйця, потім всипаємо сіль, цукор і збиваємо масу до густоти і стійкості. Вершкове масло розм’якшуємо при кімнатній температурі і додаємо в яєчну масу, збиваємо до однорідності.
- Борошно з’єднуємо з какао і просіваємо, змішуємо з розпушувачем. Порціями додаємо в яєчну масу і вимішуємо тісто.
- Деко застеляємо пергаментом, змащуємо його олією або вершковим маслом, виливаємо тісто.
- Духовку розігріваємо до 220 градусів і випікаємо бісквіт від 6 до 8 хвилин.
- Остуджуємо і ріжемо на 4 частини. Обрізки подрібнюємо в крихту.
- Вишню змішуємо з цукром і водою, доводимо до кипіння і варимо 5 хвилин. Сироп проціджуємо.
- Сир з’єднуємо зі згущеним молоком і збиваємо блендером.
- Розм’якшене вершкове масло змішуємо з пудрою і збиваємо блендером до однорідності, змішуємо з сирною масою і збиваємо.
- Формуємо торт, просочуючи коржі сиропом і змащуючи кремом. Обмазуємо з усіх боків і обсипаємо крихтою.
- Ставимо торт в холодильник на пару годин.
Джерело:
mandarynka.com.ua