Італійське домашнє цукрове печиво. Чудова випічка до чаю
від Denzhyttya
13 Серпня, 2020
У рецепті немає нічого складного. Печиво виходить смачним і м’яким.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- борошно – 250 г;
- цукор – 100 г;
- вершкове масло – 100 г;
- вода тепла – 3-4 ст.л;
- кориця – 2-3 ч.л;
- розпушувач – 10 г;
- сіль – щіпка.
Процес приготування
Розм’якшуємо масло при кімнатній температурі, змішуємо з теплою водою.
Борошно з’єднуємо з розпушувачем і просіваємо в масу, вимішуємо тісто і залишаємо його на 10 хвилин.
Тісто розкатуємо, ріжемо на смужки або видавлюємо формою кружечки. Обвалюємо у цукрі з корицею і з’єднуємо кінці смужок.
Деко застеляємо пергаментом і викладаємо печиво.
Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо 15 хвилин.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки