Риба запечена в лаваші
від Denzhyttya
16 Серпня, 2020
Апетитні конвертики з рум’яною скоринкою і соковитим вмістом з легкістю замінять м’ясо по-французьки. При цьому ви приготуєте їх від сили за годину! Ви можете вибрати будь-якие філе: від хека до риби лососевих порід, цей рецепт підійде для будь-якої риби.
Інгредієнти:
- Філе білої риби – 600 г
- лаваш – 3 шт
- цибулина
- яйце – 2 шт
- твердий сир – 60 г
- гірчиця – 0,5 ч. л
- петрушка – 15 г
- помідор – 2 шт
- сметана – 3 ст. л
- оцет – 2 ст. л
- сіль
- перець
- олія
- вода – 100 мл
Приготування:
- Цибулю наріжте кільцями і замаринуйте в оцті і воді з сіллю і перцем на 15 хв.
- Наріжте помідори кружечками.
- Подрібніть половину цибулі й зелень у блендері з яйцем, гірчицею і парою ложок олії. Соус готовий!
- Рибне філе поділіть на частини. Обваляйте шматочки риби в соусі.
- Наріжте лаваш на смужки для загортання в них риби.
- Викладіть у центр кожної смужки по кружечку помідора, зверху – рибу, добавте ще трохи соусу і маринованої цибулі.
- Загорніть рибу в конвертик і викладіть на деко.
- Тепер змішайте сметану з натертим сиром і дрібкою солі, змастіть лаваш зверху і випікайте 35 хв. при 180 °С.