Риба запечена в лаваші

Риба запечена в лаваші

Апетитні конвертики з рум’яною скоринкою і соковитим вмістом з легкістю замінять м’ясо по-французьки. При цьому ви приготуєте їх від сили за годину! Ви можете вибрати будь-якие філе: від хека до риби лососевих порід, цей рецепт підійде для будь-якої риби.

Інгредієнти:

  • Філе білої риби – 600 г
  • лаваш – 3 шт
  • цибулина
  • яйце – 2 шт
  • твердий сир – 60 г
  • гірчиця – 0,5 ч. л
  • петрушка – 15 г
  • помідор – 2 шт
  • сметана – 3 ст. л
  • оцет – 2 ст. л
  • сіль
  • перець
  • олія
  • вода – 100 мл

Приготування:

  1. Цибулю наріжте кільцями і замаринуйте в оцті і воді з сіллю і перцем на 15 хв.
  2. Наріжте помідори кружечками.
  3. Подрібніть половину цибулі й зелень у блендері з яйцем, гірчицею і парою ложок олії. Соус готовий!
  4. Рибне філе поділіть на частини. Обваляйте шматочки риби в соусі.
  5. Наріжте лаваш на смужки для загортання в них риби.
  6. Викладіть у центр кожної смужки по кружечку помідора, зверху – рибу, добавте ще трохи соусу і маринованої цибулі.
  7. Загорніть рибу в конвертик і викладіть на деко.
  8. Тепер змішайте сметану з натертим сиром і дрібкою солі, змастіть лаваш зверху і випікайте 35 хв. при 180 °С.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: