Домашнє цукрове печиво на кефірі , яке довго залишається свіжим і смачним. Швидка випічка до чаю
від Denzhyttya
25 Серпня, 2020
Найпростіші, але дуже смачні солодкі печеньки до чаю. І приготування їх, багато часу не забере, а ваші рідні будуть задоволені смакотою.
Інгредієнти:
- кефір – 150 мл
- яйце – 1 шт.
- цукор – 2 ст. л.
- олія рослинна – 70 мл
- борошно – 320 г
- розпушувач – 1 ч. л.
- кориця на смак
Приготування:
Кефір повинен бути кімнатної температури, з’єднуємо з цукром і яйцем, дрібкою солі, корицею. Перемішуємо. Борошно змішуємо з розпушувачем, просіваємо і додаємо в рідку основу, вимішуємо тісто. Маса повинна вийти м’якою і еластичною.
Ріжемо тісто на невеликі шматочки і довільно формуємо печиво. Деколи застеляємо пергаментом. Вмочуємо печиво в цукрі і викладаємо його на деко.
Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо здобу від 35 до 40 хвилин. Печиво довго залишається свіжим і смачним.
Джерело:
ibilingua.com