Медове печиво на швидку руку: смачно і просто
Дуже ніжне й ароматне печиво з медом. Для цієї випічки не потрібно багато часу. Рецепт простий, можна не сумніватися. Вийде у всіх.
Продукти
- Яйця – 2 шт.
- Борошно пшеничне – 450 г
- Цукор – 100 г
- Олія соняшникова – 150 мл
- Мед – 1 ст. ложка
- Ванільний цукор – 1 пакетик
- Розпушувач для тіста – 1 пакетик
Рецепт приготування
У глибоку ємність вбиваємо яйця, вливаємо олію. Всипаємо цукор і ванільний цукор, кладемо мед. Все перемішуємо, до розчинення.
У борошно змішуємо розпушувач і порційно просіюємо в рідку масу.
Замішуємо тісто в ємності, потім, переносимо на присипану робочу поверхню і продовжуємо обминати на ній.
Далі, розкачуємо тісто в тонкий пласт, товщиною 5-6 мм. Формою або склянкою вирізаємо печиво.
Залишки тіста збираємо в кулю і ще раз розкачуємо в пласт. З нього теж вирізаємо також печиво.
Заготовки печива перекладаємо на деко, застелене пергаментом.
Зверху змащуємо збитим яйцем і звичайною виделкою робимо візерунки (дряпаємо печиво).
Духовку розігріваємо до 180 ° C і випікаємо печива 15 хвилин, до рум’яності.
Даємо випічці охолонути і подаємо до столу
Смачного!