Сирне печиво Хвилинка: смачно і просто

Сирне печиво Хвилинка: смачно і просто

Сирна випічка, яка готується швидко і легко. Хрустка зовні і дуже м’яка всередині. Рецепт настільки простий, що можна довірити дитині, готувати свій перший кулінарний шедевр.

Продукти

  • Борошно пшеничне – 300 г
  • Сир домашній  – 200 г
  • Цукор – 180 г
  • Вершкове масло – 60 г
  • Яйце – 1 шт.
  • Сода – 1/2 ч. ложки
  • Ванільний цукор – 10 г
  • Сіль – дрібка

Рецепт приготування

У ємність відправляємо сир і вершкове масло. Всипаємо цукор, дрібку солі і ванільний цукор.

Збиваємо міксером до однорідного стану. Вбиваємо яйце і ще раз збиваємо.

Соду перемішуємо з борошном і порціями додаємо в збиту масу.

Замішуємо тісто, спочатку в мисці, потім на припудреній борошном робочій поверхні.

Готове тісто округлюємо і кладемо в миску.

Накриваємо плівкою і залишаємо тісто «постояти» 5-10 хвилин, при кімнатній температурі.

Потім, розкачуємо з тіста тонкий корж, товщиною 7-8 мм.

Ножем для піци (роликовий ніж) розрізаємо корж на бруски, приблизно 3 см Х 7см.

Перекладаємо майбутнє печиво на деко, застелене пергаментним папером.

Розігріваємо духовку до 180 ° C і випікаємо печиво 10-15 хвилин або до зарум’янювання.

Готове печиво після охолодження посипаємо цукровою пудрою.

Приємного всім смаку!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: