Смачні котлети
Продукти, які потрібні:
- Один кг фаршу;
- Один зубчик часнику;
- Два яйця;
- 1-2 цибулини;
- 100 мл молока;
- Три скибочки батона;
- 1,5-2 чайні ложки гірчиці;
- Зелень, перець, сіль на ваш смак.
приготування:
Дрібненько шаткуємо цибулю і обсмажуємо до золотистого кольору.
Зрізаємо скоринки у батона і замочуємо в молоці.
У фарш кладемо смажену цибулю, часник( пропущений через прес) , додаємо яйця, хліб, який попередньо віджимаємо від зайвого молока. Фарш можете взяти будь-який.Солимо, перчимо, всипаємо посічену свіжу зелень, але можна і сушену і додаємо гірчицю, яка і робить котлети такими смачними.
Ретельно вимішуємо фарш і потім відбиваємо. Це важливий момент. Вимішуємо фарш 7-10 хвилин, а після гарненько відбиваємо. Маса повинна стати однорідного стану і пластичною.
Змочуюємо водою руки і приступаємо до формування котлеток. Обвалюємо у сухарях для панірування.
Смажити котлети на вершковому маслі. Воно теж надає їм особливий смак.