Рецепт смажених баклажанів зі спеціями. За смаком виходять як м’ясо!

Рецепт смажених баклажанів зі спеціями. За смаком виходять як м’ясо!

Смажені баклажани зі спеціями виходять неймовірно ароматні, апетитні і смачні. Особливо цей рецепт сподобається вегетаріанцям, адже баклажани на смак схожі на м’ясо!

Інгредієнти, які потрібні:

  • Свіжі баклажани – 1 кг 200 г;
  • Перець гострий від невеликого шматочка до цілого стручка;
  • Часник – 5-10 зубців;
  • Солодкий перець – 400 г;
  • Цукор – 30 г;
  • Харчовий оцет-  30 г;
  • Кам’яна сіль – 1 чайна ложка;
  • Олія соняшникова – 30 г.

Починаємо готувати:

Поріжте баклажани у вигляді кружків або скибочок. Посоліть їх, перемішайте і залиште на півгодини, потім промийте від солі і відіжміть зайву рідину.

На розігрітій сковорідці з олією обсмажте кружечки баклажанів до готового стану.

Подрібніть за допомогою м’ясорубки або блендера два види перцю і часник.

Залийте приготованим гострим соусом посмажені баклажани, додайте по 30 г цукру, оцту і посоліть.

Страву їдять відразу, але краще залишити її на кілька годин, щоб вони просочилися гострим соусом і стали ще смачніше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: