Ніжний салат на вечерю

Ніжний салат на вечерю

Салат виходить ніжним, м’яким, легким.

Інгредієнти:

  • яйця 6 шт;
  • рибна консерва 1 банка;
  • сир 150 г;
  • масло вершкове 50 г;
  • майонез 150 г;
  • цибуля 1 шт

Процес приготування:

Відварюємо яйця, охолоджуємо, чистимо і відокремлюємо білок від жовтка.

Тремо білок і жовток в окремі ємності.

Сир тремо на крупній тертці або середній – на ваш смак.

Цибулю ріжемо дрібними кубиками. (цибулю беремо не гірку)

Формуємо салат шарами, над кожним робимо сіточку майонезу.

Перший шар – половина натертого білка.

Другий шар – подрібнена вилкою риба.

Третій шар – цибуля і натріть вершкове масло.

Четвертий шар – жовтки.

П’ятий шар – білок.

Ставимо салат в холодильник приблизно на 3 години.

Прикрасити салат можна тертим сиром,  зеленню.

Якщо ви не любите вершкове масло в салаті, тоді ви можете не додавати його.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: