Ніжний салат на вечерю
від Denzhyttya
13 Жовтня, 2020
Салат виходить ніжним, м’яким, легким.
Інгредієнти:
- яйця 6 шт;
- рибна консерва 1 банка;
- сир 150 г;
- масло вершкове 50 г;
- майонез 150 г;
- цибуля 1 шт
Процес приготування:
Відварюємо яйця, охолоджуємо, чистимо і відокремлюємо білок від жовтка.
Тремо білок і жовток в окремі ємності.
Сир тремо на крупній тертці або середній – на ваш смак.
Цибулю ріжемо дрібними кубиками. (цибулю беремо не гірку)
Формуємо салат шарами, над кожним робимо сіточку майонезу.
Перший шар – половина натертого білка.
Другий шар – подрібнена вилкою риба.
Третій шар – цибуля і натріть вершкове масло.
Четвертий шар – жовтки.
П’ятий шар – білок.
Ставимо салат в холодильник приблизно на 3 години.
Прикрасити салат можна тертим сиром, зеленню.
Якщо ви не любите вершкове масло в салаті, тоді ви можете не додавати його.
Джерело:
souspark.ru