Найкращий бабусин рецепт медівника. Медівник виходить пахучий, м’який і смачний. Він просто неймовірний, тепер печу лише за цим рецептом
від Denzhyttya
14 Жовтня, 2020
Цей медівник готувала ще моя бабуся і якщо говорити відверто, смачнішого я ще не їла!
Інгредієнти для коржів:
- Борошно — 3 склянки;
- Цукор — 200 г;
- Топлений маргарин — 2 ст. л.;
- Мед — 1 склянка;
- Яйця — 5 шт.;
- Олія — 3 ст. л.;
- Сода (погашена оцтом) – 1 ст. л.
Інгредієнти для крему:
- Сметана — 700 г;
- Цукрова пудра — 1 склянка;
- Чорнослив за смаком.
Приготування коржів:
- Білки збиваємо з цукром до стійких піків.
- Після цього обережно вводимо жовтки та мед. Розмішуємо.
- Далі, додаємо топлений маргарин, олію, борошно та соду. За консистенцією тісто має нагадувати густу сметану.
- Ділимо тісто на три частини. Розливаємо у форми та випікаємо у розігрітій до 180° духовці 15-20 хвилин.
- Готові коржі охолоджуємо. За бажанням, їх можна поділити навпіл, тоді тортик буде вищим.
Приготування крему:
- Збиваємо сметану з цукровою пудрою.
- Чорнослив дрібно нарізаємо та додаємо до нашого крему.
- Потім, змащуємо коржі кремом. За бажанням, можна додати трохи горіхів.
Ви колись готували медівник? Який рецепт використовували?
<!–
Поділитися у Facebook
–>
Джерело:
poshepky.com