Білковий крем «Мокре безе». Прекрасно тримає форму

Білковий крем «Мокре безе». Прекрасно тримає форму

Відкрила для себе новий крем для оформлення торта – мокре безе. Якщо комусь стане в нагоді буду дуже рада.

Крем дуже легкий, смачний і що важливо для прикраси тортів, прекрасно тримає форму. До того ж відмінно фарбується.

Інгредієнти:

  • Білок яєчний (якщо дрібні, то 5шт.) – 4 шт
  • Цукор – 1 скл.
  • Ванільний цукор 1 пакетик
  • Кислота лимонна – 1/4 ч. Л.

Рецепт приготування:

  1. Білки злегка збити з цукром, ваніліном і лимонною кислотою.
  2. Помістити каструлю з білками в водяну баню з киплячою водою.
  3. Каструля з білками буквально плаває в каструлі з водою. Зменшити вогонь .
  4. Збивати крем ручним міксером, починаючи з мінімальної швидкості, поступово збільшуючи швидкість до максимуму, протягом 13-15 хвилин.
  5. Крем стає щільним і збирається навколо віночків.
  6. Зняти каструлю з вогню і продовжувати збивати ще 3-5 хвилин.
  7. Для фарбування крему сухий барвник (3-5 г) розчинити в 1 / 2-1 ч. л. горілки і ввести в меренгу.
  8. Перемішати до однорідного кольору.
  9. Прикрасити торт за Вашим бажанням.
  10. Можна в шприц помістити білу меренгу з однієї стінки і забарвлену з іншого.
  11. Вийде двоколірний малюнок.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: