Цікавий рецепт наполеону: швидко і смачно
від Denzhyttya
6 Листопада, 2020
Інгредієнти:
Для тіста
- Борошно – 430 г
- Холодне вершкове масло – 270 г
- Вода – 170 мл
- Оцет – 20 мл
- Сіль – щіпка
для крему
- Розм’якшене вершкове масло – 400 г
- Банка згущеного молока – 1 шт.
Приготування:
- Для тіста просіюємо борошно, додаємо сіль і порізане кубиком холодне масло.
- Порубати до стану дрібної крихти ножем.
- Змішати воду з оцтом і додати до борошна і масла.
- Скачуємо тісто колобочком , обертаємо його в плівку і прибираємо на 30 хвилин в в холодильник.
- Потім посипаємо борошном робочу поверхню і розгортаємо тісто в квадратний пласт близько 1 см завтовшки.
- Складаємо тісто конвертом. Знову розгортаємо і знову складаємо.
- Повторюємо складання 4 рази, потім знову прибираємо в холодильник на 1 годину.
- Тісто розділити на 8-9 частин. Тримати тісто, яке не знаходиться в роботі, в холодильнику.
- Розкачуємо тонко, майже до прозорості, наколюємо в декількох місцях і випікаємо коржі при 200 С до золотистого кольору.
- Для крему збиваємо масло до пишності.
- Додаємо згущене молоко і знову збиваємо.
- Кожен корж промазуємо кремом тонким шаром, фактично тільки для склеювання.
- Нерівні краї коржів обрізаємо і кришимо.
- Прикрашаємо торт крихтою. Ми залишаємо просочитися на кілька годин в холодильнику.
Смачного!
Джерело:
likecooking.ru