Цікавий рецепт наполеону: швидко і смачно

Інгредієнти:

Для тіста

  • Борошно – 430 г
  • Холодне вершкове масло – 270 г
  • Вода – 170 мл
  • Оцет – 20 мл
  • Сіль – щіпка

для крему

  • Розм’якшене вершкове масло – 400 г
  • Банка згущеного молока – 1 шт.

Приготування:

  1. Для тіста просіюємо борошно, додаємо сіль і порізане кубиком холодне масло.
  2. Порубати до стану дрібної крихти ножем.
  3. Змішати воду з оцтом і додати до борошна і масла.
  4. Скачуємо   тісто колобочком , обертаємо його в плівку і прибираємо на 30 хвилин в в холодильник.
  5. Потім посипаємо борошном  робочу поверхню  і  розгортаємо тісто в квадратний пласт близько 1 см завтовшки.
  6. Складаємо тісто конвертом. Знову розгортаємо і знову складаємо.
  7. Повторюємо складання 4 рази, потім знову прибираємо в холодильник на 1 годину.
  8. Тісто розділити на 8-9 частин. Тримати тісто, яке не знаходиться в роботі, в холодильнику.
  9. Розкачуємо тонко, майже до прозорості, наколюємо  в декількох місцях і випікаємо коржі при 200 С до золотистого кольору.
  10. Для крему збиваємо масло до пишності.
  11. Додаємо згущене молоко і знову збиваємо.
  12. Кожен корж промазуємо кремом тонким шаром, фактично тільки для склеювання.
  13. Нерівні краї коржів обрізаємо і кришимо.
  14. Прикрашаємо торт крихтою. Ми залишаємо просочитися на кілька годин в холодильнику.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: