Фаршировані печериці з куркою і сиром
від Denzhyttya
8 Листопада, 2020
Прекрасне поєднання смаків!
Інгредієнти:
- 500 г курячого філе
- 60 г сиру фета
- 10 великих свіжих печериць
- 4 столові ложки сметани
- 1 столова ложка борошна
- ½ склянки подрібненої моцарели
- свіжа зелень петрушки – за смаком
- мелений чорний перець – за смаком
- сіль за смаком
- 1 столова ложка рослинної олії
Покроковий рецепт приготування:
- Промийте і обсушіть печериці, гострим ножем підріжте і вийміть ніжки.
- Застеліть форму для випічки пергаментом і розкладіть в ній капелюшки отворами вгору.
- Дрібно наріжте куряче філе.
- Розігрійте сковороду з 1 столовою ложкою рослинного масла на середньому вогні, додайте нарізану курку, смажте близько 5 хвилин, помішуючи час від часу.
- Поки смажиться курка, дрібно наріжте ніжки грибів.
Додайте нарізані гриби в сковороду з куркою, і готуйте разом ще 5 хвилин, періодично помішуючи. - Змішайте борошно із сметаною. Зменшіть вогонь і влийте сметану в сковороду.
- Підсоліть, приправте меленим чорним перцем і перемішайте.
- Протушкуйте ще протягом 8-10 хвилин, поки суміш не загусне, потім зніміть з вогню, щоб охолола.
- Поки суміш охолоджується, розігрійте духовку до 180С.
- Натріть фету на тертці і змішайте з куркою і грибами. Додайте дрібно нарізану петрушку і перемішайте.
- Використовуючи 2 столові ложки, рівномірно розподіліть начинку між підготовленими капелюшками печериць.
- Зверху на начинку посипте потроху тертої моцарели.
- Запікайте в духовці протягом 15-20 хвилин, потім дайте грибам трохи охолонути і подавайте.
Смачного!
Джерело:
likecooking.ru