Фаршировані печериці з куркою і сиром

Прекрасне поєднання смаків!

Інгредієнти:

  • 500 г курячого філе
  • 60 г сиру фета
  • 10 великих свіжих печериць
  • 4 столові ложки сметани
  • 1 столова ложка борошна
  • ½ склянки подрібненої моцарели
  • свіжа зелень петрушки – за смаком
  • мелений чорний перець – за смаком
  • сіль за смаком
  • 1 столова ложка рослинної олії

Покроковий рецепт приготування:

  1. Промийте і обсушіть печериці, гострим ножем підріжте і вийміть ніжки.
  2. Застеліть форму для випічки пергаментом і розкладіть в ній капелюшки отворами вгору.
  3. Дрібно наріжте куряче філе.
  4. Розігрійте сковороду з 1 столовою ложкою рослинного масла на середньому вогні, додайте нарізану курку, смажте близько 5 хвилин, помішуючи час від часу.
  5. Поки смажиться курка, дрібно наріжте ніжки грибів.
    Додайте нарізані гриби в сковороду з куркою, і готуйте разом ще 5 хвилин, періодично помішуючи.
  6. Змішайте борошно із сметаною. Зменшіть вогонь і влийте сметану в сковороду.
  7. Підсоліть, приправте меленим чорним перцем і перемішайте.
  8. Протушкуйте ще протягом 8-10 хвилин, поки суміш не загусне, потім зніміть з вогню, щоб охолола.
  9. Поки суміш охолоджується, розігрійте духовку до 180С.
  10. Натріть фету на тертці і змішайте з куркою і грибами. Додайте дрібно нарізану петрушку і перемішайте.
  11. Використовуючи 2 столові ложки, рівномірно розподіліть начинку між підготовленими капелюшками печериць.
  12. Зверху на начинку посипте потроху тертої моцарели.
  13. Запікайте в духовці протягом 15-20 хвилин, потім дайте грибам трохи охолонути і подавайте.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: