Шалено смачна картопля в духовці. Вона виходить ніжною і соковитою

Соковита запечена картопелька на гарнір, або самостійне блюдо для тих, хто не вживає м’ясо. Картопля дольками, запечена з овочами в рукаві, — це просто, смачно і ситно.

Інгредієнти:

  • 150 гр цибулі.
  • 900 гр картоплі
  • 1 столова ложка рослинної олії.
  • 140 грамів помідорів.
  • 130 гр. моркви.
  • 1 зубчик часнику.
  • сіль, перець за смаком.

Приготування:

  1. Почистіть картоплю та наріжте невеличкими шматочками. Перекладіть в миску.
  2. Чистимо цибулю та нарізаємо її кружальцями й кладемо до картоплі.
  3. Натираємо моркву на терці та додаємо її теж до картоплі. Додайте спеції за смаком.
  4. Миємо помідори та натираємо їх на терці, чистимо часник. Додаємо їх картоплі. Вливаємо олію та ретельно все перемішуємо разом з картоплею.
  5. Перекладаємо все в рукав, зав’язуємо його та робимо декілька дірочок, щоб виходила пара.
  6. Розігріваємо духовку до 200 градусів та випікаємо годину .

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: