Шашлик в духовці на цибулевій подушці! Ну який шашлик без цибулі
від Denzhyttya
13 Листопада, 2020
Який шашлик буде без цибулі? Правильно, жодної. Навіть якщо ви робите його в духовці, подбайте про цибулю і тоді у вас вийде дивовижна страва.
Інгредієнти:
- м’ясо будь-яке, 1 кг;
- цибуля, 4 шт;
- оцет, 3 ст.л;
- сік лимона 3 ст.л;
- перець гострий, половина ч.л;
- цукор, 1 ст.л;
- спеції для м’яса, 2 ст.л;
- рукав для запікання.
Приготування:
- М’ясо беремо будь-яке на ваш смак і ріжемо його порційними шматочками.
- Посипаємо м’ясо спеціями , перцем, додаємо оцет і сік лимона.
- Тепер добре розминаємо шматочки м’яса руками, щоб маринад добре просочував його.
- Цибулю ріжемо кільцями і маринуємо його в воді – 5 ст.л, оцті – 2 ст.л, цукрі – 1 ложці. Залишаємо цибулю маринуватися протягом 1 години.
- Викладаємо в рукав для запікання цибулю, на неї м’ясо і зав’язуємо рукав з двох сторін, робимо проколи, щоб виходила пара.
- Розігріваємо духовку до 200 градусів і запікаємо близько 50 – 60 хвилин.
- Розрізаємо рукав і допікаємо ще 15 хвилин.
- Подаємо з салатами зі свіжих овочів, соусами домашнього приготування.
Джерело:
mandarynka.com.ua