Шашлик в духовці на цибулевій подушці! Ну який шашлик без цибулі

Який шашлик буде без цибулі? Правильно, жодної. Навіть якщо ви робите його в духовці, подбайте про цибулю і тоді у вас вийде дивовижна страва.

Інгредієнти:

  • м’ясо будь-яке, 1 кг;
  • цибуля, 4 шт;
  • оцет, 3 ст.л;
  • сік лимона 3 ст.л;
  • перець гострий, половина ч.л;
  • цукор, 1 ст.л;
  • спеції для м’яса, 2 ст.л;
  • рукав для запікання.

Приготування:

  1. М’ясо беремо будь-яке на ваш смак і ріжемо його порційними шматочками.
  2. Посипаємо м’ясо спеціями , перцем, додаємо оцет і сік лимона.
  3. Тепер добре розминаємо шматочки м’яса руками, щоб маринад добре просочував його.
  4. Цибулю ріжемо кільцями і маринуємо його в воді – 5 ст.л, оцті – 2 ст.л, цукрі – 1 ложці. Залишаємо цибулю маринуватися протягом 1 години.
  5. Викладаємо в рукав для запікання цибулю, на неї м’ясо і зав’язуємо рукав з двох сторін, робимо проколи, щоб виходила пара.
  6. Розігріваємо духовку до 200 градусів і запікаємо близько 50 – 60 хвилин.
  7. Розрізаємо рукав і допікаємо ще 15 хвилин.
  8. Подаємо з салатами зі свіжих овочів, соусами домашнього приготування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: