Ніжна цибулева підлива для котлет: буде з’їдена дочиста
від Denzhyttya
14 Листопада, 2020
Підливи можна готувати найрізноманітніші, кому які подобаються: з томатом, зі сметаною, з молоком, з додаванням вина або бульйону. Цибулева підлива для котлет неодмінно сподобається любителям цибулі. Але і не тільки! Цибуля в підливі виходить ніжною, вершковою, зовсім не схожою на варену. Спробуйте – і ви будете приємно здивовані!
Інгредієнти:
- Цибуля ріпчаста – 300 г
- Масло вершкове – 50 г
- Сметана – 100 г
- Борошно – 1 ст.л.
- Паприка – 1 ч.л.
- Мускатний горіх – 0,5 ч.л.
- Сіль, перець – за смаком
Приготування:
- На сковорідці розтопити вершкове масло і викласти дрібно нарізану цибулю.
- Пасеруємо цибулю до прозорості – 7-10 хвилин, помішуючи. Намагайтеся не допустити зажарювання цибулі, це може надати гіркоту підливі.
- Додамо 1 ст.л. борошна, перемішати.
- Поперчити, посолити, додати паприку і мускатний горіх. Ще раз добре перемішати. Додамо приблизно стакан води.
- Доводимо підливу до кипіння, постійно помішуючи. Додаємо сметану.
- Продовжуємо готувати, помішуючи, 1-2 хвилини.
Ось така апетитна підлива у нас вийшла!
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки