Смачний новорічний салат «Тбілісі»
від Denzhyttya
19 Листопада, 2020
Салат «Тбілісі» виходить яскравий, соковитий і дуже красивий. Він відмінно впишеться в будь-яке святкове меню. Готується просто, інгредієнти відмінно між собою поєднуються і вид салатик має дійсно святковий.
Інгредієнти:
- 400 грам телятини (яловичини)
- 200 грам червоної квасолі
- 200 грам болгарського перцю
- 50 грам цибулі
- 50 грам волоських горіхів
- 40 грам кінзи
- 30 грам оливкової олії
- пів чайної ложки хмелі-сунелі
- сіль, перець за смаком
Приготування:
- Телятину кладемо в каструлю, заливаємо водою і ставимо на плиту. Відварюємо до готовності, а потім повністю охолоджуємо.
- Солодкий перець очищаємо від насіння і нарізаємо тонкими смужками, а потім на великі шматочки. Перекладаємо в салатник.
- Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими півкільцями. Кладемо в миску і заливаємо кип’ятком. Залишаємо на 1-2 хвилини і воду зливаємо.
- Остигле м’ясо нарізаємо середніми шматочками і відправляємо до перцю. Туди ж кладемо цибулю і квасолю.
- Волоські горіхи кладемо на суху сковороду і обсмажуємо.
- Подрібнюємо кінзу, перекладаємо в салатник.
- Натираємо часник на дрібній тертці і додаємо до решти продуктів.
- Подрібнюємо горіхи і висипаємо в салатник.
- Заправляємо салат оливковою олією, додаємо сіль, перець і хмелі-сунелі. Все добре перемішуємо, даємо настоятися 10 хвилин і подаємо до столу.
Джерело:
mandarynka.com.ua
Позначки