Смачний новорічний салат «Тбілісі»

Салат «Тбілісі» виходить яскравий, соковитий і дуже красивий. Він відмінно впишеться в будь-яке святкове меню. Готується просто, інгредієнти відмінно між собою поєднуються і вид салатик має дійсно святковий.

Інгредієнти:

  • 400 грам телятини (яловичини)
  • 200 грам червоної квасолі
  • 200 грам болгарського перцю
  • 50 грам цибулі
  • 50 грам волоських горіхів
  • 40 грам кінзи
  • 30 грам оливкової олії
  • пів чайної ложки хмелі-сунелі
  • сіль, перець за смаком

Приготування:

  1. Телятину кладемо в каструлю, заливаємо водою і ставимо на плиту. Відварюємо до готовності, а потім повністю охолоджуємо.
  2. Солодкий перець очищаємо від насіння і нарізаємо тонкими смужками, а потім на великі шматочки. Перекладаємо в салатник.
  3. Цибулю чистимо і нарізаємо тонкими півкільцями. Кладемо в миску і заливаємо кип’ятком. Залишаємо на 1-2 хвилини і воду зливаємо.
  4. Остигле м’ясо нарізаємо середніми шматочками і відправляємо до перцю. Туди ж кладемо цибулю і квасолю.
  5. Волоські горіхи кладемо на суху сковороду і обсмажуємо.
  6. Подрібнюємо кінзу, перекладаємо в салатник.
  7. Натираємо часник на дрібній тертці і додаємо до решти продуктів.
  8. Подрібнюємо горіхи і висипаємо в салатник.
  9. Заправляємо салат оливковою олією, додаємо сіль, перець і хмелі-сунелі. Все добре перемішуємо, даємо настоятися 10 хвилин і подаємо до столу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: