«Олів’є-рулет» чудова закуска-салат для святкового столу

Закуска «Олів’є-рулет», точно не залишиться до кінця свята.
Інгредієнти:

  • Варена колбаса 200 г
  • Картопля  2 шт.
  • Яйца 2 шт
  • Огірки марінованние 2 -3 шт
  • Морква 1 шт
  • Лист тонкого лаваша 1 шт
  • Сир плавлений 2 ст. л.
  • Майонез 2 ст. л.

Приготування:

Овочі попередньо очистити і відварити. Розстелити лаваш на робочій поверхні і дати трохи полежати.
Добре змастити плавленим сиром.

  1. Ковбасу натерти на тертці.
  2. Викласти шар ковбаси на лаваш.
  3. Шар відвареної тертої моркви.
  4. Шар відвареної тертої картоплі.
  5. Шар тертих маринованих огірків.
  6. Нанести сітку з майонезу дуже тонко.
  7. Посипати тертими вареними яйцями.
  8. Згорнути в рулет.
  9. Нарізати невеликими скибочками.
  10. Викласти на тарілку  і прикрасити зеленню.
  11. Подавати «Олів’є-рулет» до новорічного столу.

Смачного!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: