Фруктово – зефірний тортик, що може бути смачніше?

Приготуйте бюджетний зефірний тортик з доступних інгредієнтів. Спорудження цього тортика не займе багато часу, тому що його приготування обходиться без випікання. Роль коржів в ньому виконує зефір. А крем замішується за лічені хвилини. Обожнюю цей тортик , а ще більше – мій чоловік! Завжди готую щось смачне на вихідні . Пригадала рецепт цього тортика . У мене завжди він асоціюється з святом Нового року, але люблю його готувати не тільки на Новий рік .

Інгредієнти:

  • зефір – 6 шт. ( біло-рожевий )
  • пачка швидкорозчинного желатину
  • 100 г цукру
  • 0,5 л сметани
  • фрукти ( апельсини, банани, мандарини , ківі і т. д,)
  • пакетик ванільного цукру

Приготування

  1. Беремо плоску велику тарілку .
  2. Половинки зефіру відокремлюємо одну від одної
  3. Далі кожну половинку розрізаємо вздовж і отримуємо тоненькі “оладки”
  4. Викладаємо розрізані половинки зефіру по колу на тарілку .
  5.  В цей час готуємо фрукти . Беріть ваші улюблені. Я віддаю перевагу  апельсинам і ківі , вони надають особливий присмак і кислинку торту . Очистіть і наріжте тоненькими слайсами( кружечками) .
  6. Викладіть  частину фруктів на  перший шар зефіру ( який ми вже виклали на тарілку )
  7. Окремо в ємності розведіть пакетик желатину гарячою водою ( я беру приблизно 100 гр води  і добре розмішую , поки желатин не розчиниться добре)
  8. Готуємо швиденько крем. Беремо сметану ( я беру половину домашньої і додаю половину купованої ) . Додаємо 100 г цукру, пакетик ванільного цукру і швидко взбиваємо віночком. Потім вводимо розчинений желатин тоненькою цівкою і швидко перемішуємо . Наш крем готовий.
  9. Тепер зверху фрукти поливаємо сметанним кремом ( приблизно 1/з частиною)
  10. Далі викладаємо знову зефірні половинки , на них фрукти  і знову поливаємо сметанним кремом. Робимо все швидко , так як сметанний крем з желатином  швидко густішає і перетворюється на сметанне желе.  У мене виходить 2 шари зефіру і 2 шари фруктів . Зверху фрукти накриваємо зефіром ( “кришечками ” з зефіру , які залишилися ) , поливаємо кремом , який залишився і прикрашаємо торт фруктами на свій смак.

Торт дуже смачний . Легко і швидко готується . Приносить надзвичайне задоволення . Приготуйте обов”язково ! Ваші рідні проситимуть готувати такий торт не тільки на свята .

Смачного !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: