Мариновані гриби та крабові палички – чудовий тандем
від Denzhyttya
26 Листопада, 2020
Готуємо ситний салат з простих продуктів. Салат з крабовими паличками має сотні варіацій.
Основним компонентом цього салату будуть крабові палички, додаємо до них яйця, овочі та мариновані гриби. Овочі перед цим обсмажуються в олії до м’якості. Мариновані грибочки надають салату кислинку і соковитість. Всі продукти відмінно поєднуються між собою за смаком, після нарізки змішуємо їх між собою і заправляємо майонезом. Салат підходить для святкових заходів, рецепт простий і швидкий.
Інгредієнти:
- Крабові палички – 300 г
- Печериці мариновані – 280 г
- Яйце куряче – 4 шт
- Морква – 1 шт
- Цибуля ріпчаста – 1 шт
- Майонез – 4 ст.л
- Сіль – за смаком
- Чорний мелений перець – за смаком
Приготування:
- Підготуйте необхідні продукти для приготування салату.
- Цибулю очистити, нарізати середнім кубиком, обсмажте в олії. Цибуля повинна стати м’якою і напівпрозорою, сильно засмажувати її не потрібно. Після смаження цибулю повністю охолодіть.
- Моркву почистіть, натріть на спеціальній тертці з насадкою «морква по-корейськи». Довгі смужки розріжте на кілька частин. Моркву обсмажте в олії окремо від цибулі. Смажте її на середньому вогні 5-8 хвилин до м’якого стану. Овоч також охолодіть.
- Яйця відварити круто, очистити, нарізати кубиком середнього розміру.
- Крабові палички заздалегідь розморозити, почистіть від плівки, наріжте кубиками.
- Мариновані гриби промийте від маринаду, видаліть прянощі. Гриби розрізати на 4 або 6 частин, в залежності від їх величини.
- Всі підготовлені компоненти вивантажили в одну ємність великого об’єму, додайте потрібну кількість майонезу. Всипте сіль і мелений перець за смаком, салат ретельно перемішайте, щоб майонез огорнув кожен нарізаний елемент.
- Салат перекладіть в салатник, прикрасьте зеленню, подайте на стіл. Смачного!
Джерело:
mandarynka.com.ua