Салат-рулет «Оселедець під шубою»
від Denzhyttya
30 Листопада, 2020
Оселедець під шубою, справжній цвях застілля, без якого не проходить не один свято. Ефектна подача подача всіма улюбленого салату приємно здивує ваших гостей в новорічну ніч. До речі, ми були перші, хто загорнув його в рулет. 🙂
Час приготування Час приготування 40 хвилин
Інгредієнти:
- Буряк 2 шт
- Морква 2 шт
- Картопля 2 шт
- Оселедець солоний 200 г
- Яйца 3-4 шт
- Цибуля 1 шт
- Майонез за смаком
- Зелень (для прикраси)
- Сіль за смаком
Приготування:
- На шматочку фольги або харчовій плівці розкладаємо шар буряка і трохи солимо. Змащуємо майонезом.
- Буряк, моркву, картоплю і яйця відварити, очистити і натерти на тертці. Білки і жовтки окремо.
- Оселедець відокремити від кісток, філе розрізати на невеликі шматочки. На шматочку фольги або харчовій плівці розкладаємо шар буряка і трохи солимо. Змащуємо майонезом.
- Зверху викладаємо порізані білки. змащуємо майонезом
- Точно так же викладаємо зверху шар моркви. Змащуємо майонезом.
- Шар картоплі. Змащуємо майонезом.
- На шар картоплі з майонезом укладаємо шматочки оселедця за бажанням можна посипати дрібно нашатковану цибулею
- Акуратно від краю з оселедцем починаємо загортати рулет. Загорнути у фольгу і прибрати з холодильник на 2-3 години
- Розгорнути і посипати тертими жовтками.
- Розрізати на порційні шматочки і подавати, прикрасивши зеленню.
Смачного!