Салат з виноградом та болгарським перцем – смакота .
від Denzhyttya
2 Грудня, 2020
Цей нехитрий, але дуже смачний салат викличе фурор у Ваших гостей. Ідеальне поєднання простих інгредієнтів надає йому свіжий смак і робить його особливим.
Інгредієнти:
- 1 шт. куряча грудка (250г)
- 100 – 150г сир фета (твердий)
- 3 шт. яйця відварені
- 1 шт. перець болгарський
- 150г виноград кишмиш (якщо крупний з кісточкою, то кісточку вийняти і розрізати на 2 – 4 половинки )
- 2-3 ст.л домашнього майонезу до смаку
- Сіль, перець, зелень петрушка за смаком.
Приготування:
- Курячу грудку відварити з додаванням спецій. ( мені більше подобається піджарити на вершковому маслі , на слабому вогні) . Порізати соломкою .
- Виноград використовувати без кісточок, якщо великий, то розрізати на 4 частини. Яйця і сир порізати кубиком і болгарський перець соломкою .
- З’єднати з майонезом і спеціями, прикрасити за бажанням. Повірте, ця страва гідно прикрасить ваш святковий стіл.
Смачного!