Фаршировані булочки: 5 смачних рецептів
від Denzhyttya
12 Грудня, 2020
Фаршировані булочки- відмінний варіант і для сніданку і для вечері. Їх можна взяти з собою на пікнік, на роботу і т.д.
З начинкою можете пофантазувати. Підійдуть будь-які продукти, які є у вашому холодильнику., Потрібно лише правильно поєднувати їх один з одним.
Ми підібрали 5 найцікавіших рецептів фаршированих булочок.
Інгредієнти:
- Булочки з кунжутом – 5 шт
- Гриби – 100 гр
- Цибуля ріпчаста – 1 шт
- Майонез – за смаком
- Гірчиця – за смаком
- Аджика – за смаком
- Сир – 50 гр
- Помідор – 1 шт
- Зелень – 1 пучок
- Сіль за смаком
Приготування:
- Нам знадобляться бутербродні булочки .
- У булочок зрізати верх і вийняти м’якоть .
- З’єднати майонез, гірчицю і аджику.
- Змастити зсередини кожну булочку.
- Гриби нарізати пластинами, цибулю подрібнити.
- Обсмажити їх до готовності.
- На дно булочки покласти начинку з лука і грибів зверху – часточки помідора.
- Сир натерти на тертці і посипати начинку.
- Запекать булочки в попередньо нагрітій духовці до 180 С 5 хвилин.
Інгредієнти:
- яйця перепелині
- Булочки без наповнювача
- Вершкове масло
- шинка
- Огірки мариновані
- Гірчиця
- майонез
- зелень
- молоко
Приготування:
- Кількість булочок і яєць повинно бути однаковою .
- Спочатку приготуємо начинку.
- Для цього нарізаємо тонкою соломкою шинку і мариновані огірочки .
- Все ретельно змішуємо в окремій ємності.
- Заправляємо сумішшю майонезу і гірчиці (на 3 столові ложки майонезу доводиться 1 ч. Ложка гірчиці).
Тепер беремося за булочки.
- Якщо у вас в наявності є невеликі (діаметром до 8 сантиметрів) булочки, розрізаємо їх навпіл уздовж.
- Якщо у вас булочки більші , вам буде потрібно приблизно 3 штуки. Розрізаємо кожну з них на дві частини.
- З половинок видаляємо м’якоть.
- І просочуємо дно булочки молоком.
- Молока на це потрібно всього по половині столової ложки на половинку булочки.
- Тепер змащуємо внутрішню частину «хлібного контейнера» м’яким вершковим маслом.
- Можна промазати тільки дно, а можна і всі сторони.
- Так закуска вийде тільки смачніше і більш вершковою.
Наповнюємо наші заготовки начинкою. - Дрібно шаткуємо зелень і посипаємо нею начинку.
- Тепер в кожну булочку садимо сире перепелине яйце.
- Акуратно укладаємо булочки на змащене маслом деко і відправляємо в духовку (температура нагріву духовки не менше двохсот градусів) .
- Запікаємо булочки до тих пір, поки яєчний жовток не загусне. Ви можете використовувати будь-яку іншу начинку!
Ароматні хрусткі булочки з ситною начинкою готові!
Інгредієнти:
- Дві круглих булочки з кунжутом (або ваші улюблені булочки)
- Кілька шматочків підкопченої ковбаски
- Варена ковбаса (або сосиски, можна брати будь-які м’ясні продукти)
- скибочки сиру
- Мариновані огірки
- Майонез
- Кетчуп
- Вершкове масло
Приготування:
- Наведений склад продуктів не догма, змінюйте і підбирайте ті продукти які із задоволенням їдять у вас в родині.
- У булочок зрізати верхню частину (кришечки), м’якоть вийняти.
- Усередині змастити м’яким вершковим маслом, покласти по шматочку копченої ковбаски, трохи вареної ковбаси (її можна нарізати кубиками), змастити майонезом.
- Покласти шар огірочків (часточки або кружечки), шматочок сиру, змастити кетчупом.
- Шари повторити, на останній сирний шар покласти майонез.
- Накрити зрізаними кришечками, поставити в розігріту до 200 градусів духовку.
- Запікати 7 – 10 хвилин на середньому вогні.
Інгредієнти:
- Печериці свіжі, дрібні – 200 гр
- Вершкове масло – 20 гр
- Сік і цедра 1/2 лимона
- Булочки круглі, великі – дві штуки
- Вершки – 50 мл
- сіль
- Перець чорний мелений
- зелень петрушки
Приготування:
- Розігріємо духовку до 180 градусів.
- Вершкове масло розтопити на сковороді, тушкуйте на маслі цілі гриби протягом 2 хвилин, додамо лимонний сік і дві столові ложки води.
- Накриємо кришкою і готуємо 1 хвилину.
- З булочок зріжемо верхні частини – «кришечки».
- Виймаємо м”якоть з булочок. Розігріємо булочки в духовці .
- В гриби додамо вершки, зменшимо вогонь.
- Приправте за смаком перцем і сіллю.
- Наповнимо булочки грибною масою, посиплемо рубаною зеленню, накриємо кришечками.
Інгредієнти:
- Булочки – 4 шт
- Яйце – 4 шт
- Шинка – 4 шматочка
- Сир – ½ склянки
- Зелень – за смаком
Приготування:
- Розігріваємо духовку до 180 ° C.
- Акуратно відрізаємо верхівки булочок. (не викидаємо їх.)
- Маленьким ножем вирізам м’якоть( але без фанатизму.)
- Кладемо на дно шматочок шинки.
- Розбиваємо всередину яйце.
- Посипаємо сиром і зеленню.
- Накриваємо зрізаною верхівкою.
- Загортаємо булочку в фольгу.
- Ставимо в духовку на 10-15 хвилин.
Сподіваємось ви скористаєтесь приготуванням цих чудових булочок .
Смачного!
Через:
dom-resepti.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya
Позначки