Листковий салат «Мачо»
від Denzhyttya
23 Грудня, 2020
Найкраще його подавати до святкового столу або дружній вечірці. Завдяки солоним огіркам, він має в міру пікантний, але не різкий смак. Варто спробувати!
Для приготування салату «Мачо» потрібно взяти м’якоть яловичини, солоні огірки, ядра волоського горіха, яйця, часник і майонез.
Інгредієнти:
- Яловичина (м’якоть) – 600 гр.
- Огірки солоні – 5 шт.
- Ядра волоських горіхів – 200 гр.
- Яйця курячі – 4 шт.
- Часник – 4 зубчики
- Майонез – 4 столові ложки
Приготування:
- М’ясо залити холодною водою і відварити до м’якості.
- Яловичину остудити і дрібно нарізати або порубати.
- Часник дрібно порубати або натерти на тертці.
- Огірки натерти на середній тертці і з’єднати з часником.
- Масу перемішати.
- Яйця відварити круто (протягом 10 хвилин, рахуючи від початку закипання води), а потім опустити в холодну воду, остудити, очистити і порубати.
- Викладати салат на тарілку в роз”ємне кільце. Першим шаром викласти м’ясо.
- На м’ясо нанести майонезну сітку.
- Поверх майонезу викласти огірки з часником і знову нанести майонез.
- Огірковий шар посипати подрібненими яйцями і злегка притиснути їх.
- Яйця рясно змастити майонезом.
- Ядра горіхів дрібно нарізати і обсмажити на розпеченій сковороді без масла.
- Салат посипати зверху горіхами.
- Обережно, злегка повертаючи, зняти роз”ємне кільце і прикрасити салат зеленню петрушки.
Листковий салат «Мачо» готовий.
Смачного!
Через:
dom-resepti.ru
Джерело:
Переклад Denzhyttya