Печериці в клярі: відмінний рецепт, від якого будуть в захваті гості

Якщо у вас в морозилці є печериці, а ви не знаєте, що з них приготувати, варто спробувати даний рецепт. Закуска виходить дуже смачною, оригінальною і прикрасить будь-яке меню.

Інгредієнти:

  • великі печериці – 8 шт
  • крохмаль – 100 гр
  • борошно – 160 гр
  • сіль – 1 ч л
  • розпушувач – 1 ч л
  • цукор – 1 щеп
  • олія соняшникова – опційно
  • вода – 1 ст
  • кунжут – 3 ст л

Приготування:

  1. З’єднуємо борошно з крохмалем, додаємо розпушувач, цукор, присолюємо. Додаємо 3 ст л соняшникової олії, теплу воду, вимішуємо, додаємо кунжут і прибираємо в холод.
  2. Очищаємо гриби, миємо, сушимо, ріжемо скибками. Вмочуємо в кляр і смажимо на розігрітій сковороді з олією.

Смачного!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: