Трішки літа посеред зими: багатошаровий салат «Ромашкове поле»
від Denzhyttya
21 Січня, 2021
Смачний салат з курячим м’ясом. Нічого надзвичайного в його складі немає, але подача вразить усіх!
Інгредієнти:
- Рис 0.5 скл. (довгозернистий)
- Куряче філе 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Огірок 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Яйце куряче 3 шт.
- Майонез за смаком
- Салат за смаком
- Кріп за смаком
Приготування:
- Рис варимо до готовності в підсоленій воді, охолодити.
- Моркву натираємо на тертці, розігріваємо олію і обсмажуємо до готовності. Охолоджуємо.
- М’ясо відварюємо. Яйця також відварюємо.
- Формуємо салат, викладаючи шари, роблячи над кожним сіточку з майонезу.
- Перший шар – листя салату, на них викладаємо рис.
- Другий шар – філе.
- Третій шар – цибуля кубиком.
- Четвертий шар – морква.
- П’ятий шар – огірок кубиком.
- Білок яйця ріжемо тонкими смужками і викладаємо у вигляді ромашки на шар із огірка. Половинка жовтка – серединка ромашки. Між ромашками посипаємо подрібнений кріп.
Смачного!
Джерело:
popoisty.com
Позначки