Замість холодцю. Нереально смачно, готується на раз, два, три (навіть не віриться, що все так просто)
від Denzhyttya
22 Січня, 2021
М’ясна ковбаска – м’які, рубані шматочки в ніжному желе. Цю страву ви можете зробити в силіконовій формі для випічки кексів, а потім нарізати акуратні, красиві скибочки та викласти їх на тарілку.
Інгредієнти:
- Куряче філе 900 г
- Желатин 20 г
- Паприка 1 ч. л.
- Сіль 1 ч. л.
- Перець чорний мелений за смаком
- Часник за смаком
- Вода 50 мл
Приготування:
- М’ясо ріжемо дрібно або перебиваємо блендером.
- Змішуємо з сіллю, паприкою, подрібненим часником, будь-якими спеціями за смаком.
- Додаємо швидкорозчинний желатин і воду, добре перемішуємо.
- Силіконову форму змащуємо олією.
- Викладаємо м’ясо, утрамбовуємо і накриваємо фольгою.
- Запікаємо 40 хвилин при 200 градусах.
- Виймаємо з духовки, охолоджуємо до кімнатної температури і відправляємо на ніч в холодильник.
- Виймаємо з форми і перекладаємо на тарілку. Можна відразу порізати скибочками або залишити в такому красивому вигляді. Прикрашайте за смаком.
Через:
souspark.ru
Джерело:
popoisty.com
Позначки