Ніжний торт за 15 хвилин – без випічки. Від його смаку в захваті дорослі і діти

Молочний смак білого крему ідеально поєднується з фруктами. Структура торта ніжна, він тане в роті. Готувати його настільки швидко, що я впоралася за п’ятнадцять хвилин.

Довго і багатослівно розписувати який у нього чудовий смак не стану. Все це дійсно так. Приготувала, спробували, впевнено рекомендую. У захваті будуть як дорослі, так і діти.

Інгредієнти:

  • 400 грам сметани
  • 0.5 банки згущеного молока
  • 4 банана
  • 300 грам печива “рибки“
  • 3-4 ківі
  • пару жменьок горіхів

Приготування:

  1. Спочатку робимо кремову складову. У глибокій мисці змішуємо сметану і згущене молоко. Змішуємо міксером. Збиваємо буквально пару хвилин міксером. Крем стане повітряний і збільшиться в об’ємі.
  2. Дрібними кубиками ріжемо банани. Очищаємо ківі і нарізаємо тонкими кружечками. Подрібніть  волоські горіхи.
  3. В іншу миску насипаємо печиво “рибки“. Маленьке таке в формі рибок. Потрібно солодке.
  4. До печива додаємо банани, подрібнені горіхи, вливаємо крем і добре змішуємо.
  5.  Форму (у мене була скляна, кругла) застеляємо харчовою плівкою. Викладаємо по всій поверхні кружечки ківі.
  6. Викладаємо крем перемішаний з “рибками“ і бананами. Заповнюємо всю форму. Зверху закриваємо плівкою. Ось і все приготування ніжного торта!
  7. Прибираємо в холодильник. Я на ніч залишила. Він застигне, просочиться. Коли дістали з холодильника, знімаємо плівку, перевертаємо на плоску тарілку і знімаємо форму. Тепер знімаємо плівку, якою вистилали стінки форми. І отримуємо красивий ніжний десерт.
  8. Ріжеться торт дуже легко, печиво просочується, не кришиться і не відчувається в смаку торта.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: