Спробувала новий рецепт салату з оселедцем і готую замість набридлого «Оселедця під шубою»

В одному жіночому журналі побачила цей рецепт і вирішила спробувати зробити. Ви знаєте, салат вийшов дуже смачним і легким. Ще один плюс – він без майонезу і з зеленню.

Інгредієнти:

  • оселедець філе, 200 г
  • варена картопля, 2 шт
  • цибуля червона, 1 шт
  • огірки корнішони мариновані, 4 шт
  • кріп
  • олія соняшникова, 4 ст.л
  • лимонний сік, 2 ст.л
  • гірчиця 1 ч.л
  • сіль

Приготування:

  1. Для заправки з’єднуємо соняшникову олію і лимонний сік, гірчицю і перемішуємо до однорідності.
  2. Відварну картоплю ріжемо кружками і кожен перерізаємо наполовину.
  3. Картоплю заливаємо половиною заправки, додаємо до смаку сіль і добре перемішуємо.
  4. До картоплі додаємо цибулю, порізану тонкими півкільцями, перемішуємо.
  5. Корнішони ріжемо тонкими кружечками і додаємо в салат.
  6. Порада: в цей салат ви можете додавати і прості мариновані або солені огірки, тільки ріжемо невеликими і тонкими шматочками.
  7. Філе оселедця також ріжемо тонкими шматочками і додаємо в салат.
  8. Тепер заливаємо соус, що залишився, перемішуємо і відправляємо в холодильник на 20 хвилин маринуватися.

Перед подачею можете посипати свіжим кропом.

Як бачите, все дуже просто і використовуються найпростіші продукти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: